28 Nisan 2024

Gazze ve Şehadet

Ümmetin Beratı: Gazze ve Şehadet | Gebze | 24.2.2024


Dersten Kısa Notlar: 


-Allah Azze ve Celle insanları karanlıklardan çıkarmak için peygamberini ve Kitabını göndermiş iken karşı taraf Allah’ın (cc) nurunu söndürmek istiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar Allah (cc) nurunu tamamlayacaktır!


-Allah’ın (cc) dinini tebliğ etmek, insanları Cenab-ı Hakk ile buluşturmak, cihadın en büyüğüdür. O yüzden şeytanlar, risaletin çağrısını kesmek için peygamberlerin karşısında konumlanmışlardır.


-Hakkın düşmanları çok olur ve su uyur onlar uyumaz. Her türlü fırsatı kollayarak, gücü ele geçirdikleri anda saldırıya geçerler. Ne demokrasi kalır ne insan hakları. “Bütün çocukları öldürmeliyiz!” diyerek zulmü savunan senatörleri görürsünüz.


-“Onlar bir plan kurar, Allah da bir plan kurar. Allah plan kuralların en hayırlısıdır.” (Enfal Suresi, 30) 

Allah öyle bir plan kurar ki o kötü plan sahibinin başına yıkılır!


-Allah (cc) her şeyden haberdardır. Sakın ha Allah’ı zalimlerin yaptıklarından gafil sanma! Gözlerin yerinden oynayacağı bir gün için onları bekletiyor.


-Müminlerden öyle er kişiler var ki Cenabı Hakk’a verdikleri sözü yerine getirirler. Kendisini Allah’ın rızası uğrunda satarlar.


-Bu dünya Hakk ve batılın mücadele ettiği bir mecradır. Birileri batılın, tağutun ve şeytanın uğrunda ölür, iman edenler de Allah yolunda ölür, şehit olur!


-Yahudilerin en büyük oyunu insanları birbirine düşürmektir. Yahudiler bu oyunu kurup üçüncü oyuncu olarak Medine'de oyunlarını oynadılar ve şimdi de bu durum olmaya devam ediyor.


-Sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına. En üstün askeri teknoloji sende olsun, iyi zamanlarda mühimmat topla. Öyle ki zalim aklından bile geçiremesin! Savaşa hazırlık cihattır, savaşın bir parçasıdır.


Prof. Dr. Hfz. Halis AYDEMİR 

👇🏻👇🏻👇🏻

https://www.youtube.com/live/gtP7WqjlH2g?si=bginJmnoUjX5jTsI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder